Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ - παιδικό: ΦΟ Αριδαίας - Φίλιππος Βέροιας 86-62

Το καλό της πρόσωπο έδειξε η παιδική ομάδα μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας στο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας την Κυριακή 10/12 στο ΔΑΚ Αριδαίας και επικράτησε χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα με 86-62.

Η διάθεση των παικτών του Γιώργου Χασάπη φάνηκε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο που με πιεστική άμυνα και γρήγορο μπάσκετ κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά είκοσι πόντων, για το επιβλητικό 27-5 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Με άγριες διαθέσεις συνέχισε η ομάδα της Αριδαίας στο δεύτερο δεκάλεπτο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους παίκτες της Βέροιας να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, με αποτέλεσμα να τελειώσει το ημίχρονο με σκορ 51-17.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΦΟΑ κατέβασαν ταχύτητα, κρατώντας όμως σταθερά τη διαφορά πάνω από τους τριάντα πόντους.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο προπονητής του ΦΟΑ έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες για το τελικό 86-62.



Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Χασάπης): Ασβεστόπουλος 2, Αμπάρης 3, Κληντσάρης 3, Παυλίδης, Μπίνος 21, Σαρικούδης, Τσακίρης 2, Πετρούδης 28, Αναστασίου 2, Βασίλογλου-Καμενίδης Γ. 8, Βασίλογλου-Καμενίδης 2, Υποδηματόπουλος 15.


 
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Κανελλίδης): Πανταζής 5, Μπίρσος, Τρανίδης 3, Τρέμμος 4, Παπίνης, Ποταμόπουλος 24, Νίκας 22, Σαραντοπούλος, Μπλατσικτής 2, Γκαρπαπόνης 2, Δάλμαλης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *