Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Γ' Εθνική: Εδεσσαϊκός – Ηρακλής 0-0

Παρά το γεγονός πως είχε τις μεγάλες ευκαιρίες στον αγώνα, ο Ηρακλής που έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 77’, έμεινε στο 0-0 στην έδρα του Εδεσσαϊκού στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής.


Σε ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό και αρκετή ένταση, Εδεσσαϊκός και Ηρακλής έμειναν στο 0-0. Παρά την ισοπαλία όμως, οι «κυανόλευκοι» παρέμειναν στην κορυφή και στο +1 από τον Άρη Παλαιοχωρίου, που έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.


Στο πρώτο ημίχρονο η πρώτη καλή στιγμή ήρθε μόλις στο 02’ για τον Ηρακλή, με τον Καστριτσέα να κάνει το σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» πίεσαν ακόμη περισσότερο και έχασαν εκ νέου την ευκαιρία ώστε να μπουν μπροστά στο σκορ, καθώς το σουτ του Παπαδόπουλου στο 23’ πέρασε και αυτό άουτ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στα επόμενα λεπτά, ωστόσο ο Αντώνης Αθανασίου κατάφερε να απειλήσει ξανά για τον Ηρακλή και στο 33’, όμως αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε.

Στο 41’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή και για τον Εδεσσαϊκό, με τον Καράμπελα να δοκιμάζει το σουτ και την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Βοσνιάδη.

Λίγο πριν οδηγηθούν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, ο Αντώνης Αθανασίου είχε ακόμη μια καλή προσωπική στιγμή, καθώς στο 44’ έκανε το σουτ, με τον Βόλτση όμως να αποκρούει την προσπάθεια του.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής συνέχισε να ελέγχει την αναμέτρηση, με τον Ρόβα να δοκιμάζει ένα σουτ στο 47’, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 68’ οι «κυανόλευκοι» πλησίασαν στο 0-1, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε ο Σαββελίδης σταμάτησε στο δοκάρι του Βόλτση. Λίγο αργότερα όμως τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους «κυανόλευκους», καθώς ο Καραντασιάδης αποβλήθηκε από το ματς, με αποτέλεσμα από το 77’ του αγώνα ο Ηρακλής να συνεχίσει στην αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές.

Η παραπάνω απόφαση έφερε έντονες αντιδράσεις από τους ανθρώπους του Ηρακλή κατά των διαιτητών, καθώς όπως σημειώνουν, πρόκειται για μια πολύ αυστηρή απόφαση στην φάση του Καραντασιάδη.

Λίγο αργότερα, ο Εδεσσαϊκός είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία για γκολ, ωστόσο ο Βοσνιάδης απέκρουσε το σουτ που έκανε ο Σκαθαρούδης, ενώ στη συνέχεια ο Ταουσιάνης έστειλε την μπάλα άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα:

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Κούμπους, Τζατζάνας, Αβραμίδης, Χαραβατίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης, Τσουμάγκας, Καρακούτης, Σκαθαρούδης, Καράμπελας (83΄ Κάτσιος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσεας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Ρόβας, Πτηνόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκουτσίδης (46΄ Σαββελίδης – 78΄ Μούδιος).



απο το sdna.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *