Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ προς επιχειρηματία κ. Κωνσταντινίδη

Εκ μέρους του Δημόσιου ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ θέλω να σας ευχαριστήσω δημοσίως και προσωπικά για την ευγενική χρηματική σας ενίσχυση για την ειδικότητα των Chef του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Είναι περισσότερο από όλα η κίνηση αυτή καθαυτή που κινητροδοτεί εμάς να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά μας σε μια χρονική περίοδο που η χώρα βιώνει μια παρατεταμένη κρίση όχι μόνο οικονομική αλλά και κυρίως αξιών και θεσμών.

Κάθε τέτοια ενέργεια από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται είναι πάντα θεμιτή και επιθυμητή αφού ανιδιοτελώς αθροίζει δυνάμεις και αποδεικνύει ότι με την επιλογή της απευθύνεται στα πιο υγιή τμήματα της κοινωνίας, τη νεολαία που προσπαθεί αλλά και όσους επιδιώκουν τη δια βίου μάθηση τόσο ως στάση ζωής όσο και ως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση.

Δημοσιοποιούμε το παρόν ευχαριστήριο όχι μόνο ως αυτονόητο καθήκον μας, αλλά και ως δείγμα προσφοράς προς την κοινωνία η οποία καθίσταται και ο τελικός αποδέκτης της χορηγίας.

Σας ευχόμαστε Υγεία και Καλές Γιορτές….Με εκτίμηση


Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Γιόρτσος Α. Γεώργιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *