Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Τοποθετείται εορταστικός διάκοσμος στην πόλη της Αριδαίας

Στην τοποθέτηση του εορταστικού διάκοσμου προχωράει ο Δήμος Αλμωπίας, με στόχο να τονωθεί η διάθεση του κόσμου και κατ’ επέκταση η κίνηση στην τοπική αγορά της Αριδαίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο κέντρο της πόλης, αλλά και στις εισόδους, ενώ φέτος ο Δήμος προχώρησε στην προμήθεια υλικών στολισμού συνολικής δαπάνης 8.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, «ιδιαίτερα ο εμπορικός κόσμος, έχει ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα γιορτινό κλίμα. Γι’ αυτό προχωρήσαμε στην προμήθεια υλικών στολισμού, ο οποίος τοποθετείται υπό την καθοδήγηση του συνεργάτη μου Αντιδημάρχου Στέφανου Αβραμίκα και με τη βοήθεια των εργαζομένων του εργοταξίου μας».

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων από τη ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας, που θα επικεντρώνεται σε δράσεις για τα παιδιά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η δράση «ΧXSmile: Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2017», με σκοπό τη δημιουργία πακέτων αγάπης που θα παραδοθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *