Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Οι Chef του ΔΙΕΚ Έδεσσας κέρασαν "Paella θαλασσινών" στον πεζόδρομο

Με τον "γευστικότερο" τρόπο έκλεισε τις δράσεις του για το 2017 το ΔΙΕΚ Έδεσσας. Οι σπουδαστές Α' Εξαμήνου της "Μαγειρικής Τέχνης" υπό την καθοδήγηση του chef-εκπαιδευτή τους Κουρατζόγλου Θ., ετοίμασαν και μοίρασαν στον κόσμο της Έδεσσας, την Παρασκευή 22/12/2017, μια γκουρμέ "Paella Θαλασσινών". 
 
Για τους μερακλήδες μάλιστα φρόντισαν να υπάρχει και άφθονο τσίπουρο, κατάλληλο για την καταπολέμηση του κρύου που επικρατούσε. Οι περαστικοί που κεράστηκαν, επαίνεσαν τους σπουδαστές για την προσφορά τους, αλλά και για την ποιότητα του εδέσματος. Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η ζήτηση που οι σπουδαστές αναγκάστηκαν να ετοιμάσουν και επιπλέον ποσότητα για να τους ευχαριστήσουν όλους.

Έτσι, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια επιτυχημένη χρονιά τόσο για το ΔΙΕΚ Έδεσσας, το οποίο καταξιώθηκε πλέον στη συνείδηση του κόσμου ως μια από τις σημαντικότερες μονάδες επαγγελματικής κατάρτισης της περιοχής μας, όσο και για την ειδικότητα της «Μαγειρικής Τέχνης» η οποία, υπό την καθοδήγηση του αρχι-chef κου Κουρατζόγλου Θ., εντυπωσιάζει με την οργάνωση, την πειθαρχία, την αποτελεσματικότητα και τις δράσεις προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *