Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ευχές, ελαιοχρωματισμοί και βραβεύσεις από το Δήμο Αλμωπίας

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Εργασίες ελαιοχρωματισμού πραγματοποιήθηκαν στη σχολική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Αριδαίας και συγκεκριμένα στους εσωτερικούς χώρους.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι το σχολείο είχε πολλά χρόνια να βαφτεί, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει μια άσχημη εικόνα. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφθηκε τους χώρους του σχολείου και διαπίστωσε κι ο ίδιος την καλή δουλειά που έχει γίνει, ενώ ιδιαίτερο χρώμα δίνουν οι ζωγραφιές και τα σχέδια που έχουν επιμεληθεί οι ίδιοι οι μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους σε κάποιους από τους τοίχους.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 7.200 ευρώ (με το ΦΠΑ), από τη ΣΑΤΑ Σχολικών.





Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχή, από τη Γέννηση του Χριστού στις καρδιές όλων των ανθρώπων. Τότε και μόνο τότε, θα αλλάξουμε πραγματικά και θα γίνουμε από εγωκεντρικοί, δοτικοί και αληθινοί στις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους. Αυτή η μεταμόρφωσή μας συντελείται στην Εκκλησία του Χριστού και μας ολοκληρώνει ως πρόσωπα.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας


Τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων της σχολικής περιόδου 2016 – 2017 και σημερινούς φοιτητές, θα βραβεύσει ο Δήμος Αλμωπίας σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο και θα έχει ως στόχο την ανάδειξη της προσπάθειας όλων αυτών των παιδιών, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *