Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Οι Chef & οι Αρτοζαχαροπλάστες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ σκόρπισαν χαμόγελα, γεύσεις και μυρωδιές Χριστουγέννων στους μικροσκοπικούς φίλους των νηπιαγωγείων

Φέτος ο Αη-Βασίλης έστειλε τους Βοηθούς του στα Νηπιαγωγεία για να φτιάξουν γλυκά.....

Οι Chef & οι Αρτοζαχαροπλάστες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ σκόρπισαν χαμόγελα, γεύσεις και μυρωδιές Χριστουγέννων στους μικροσκοπικούς φίλους των νηπιαγωγείων!!!

Σε μια δράση που περιλάμβανε 12 Νηπιαγωγεία, 3 εκπαιδευτές, και 85 σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοζαχαροπλαστικής το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ βρέθηκε δίπλα στα παιδάκια των νηπιαγωγείων και ως Βοηθοί του Αη Βασίλη έπλασαν και έψησαν παραδοσιακούς Χριστουγεννιάτικους Κουραμπιέδες.

Οι μικροί φίλοι και οι δασκάλες τους, έπιασαν δουλειά και με τους σπουδαστές μας κατάφεραν να "σπάσουν μύτες" με τα αρώματα του βούτυρου και της βανίλιας!

Ευχαριστούμε τόσο τις υπεύθυνες Νηπιαγωγούς για την άριστη φιλοξενία όσο και τους μικρούς φίλους που συμμετείχαν στη δράση που σκοπό είχε να μοιράσει χαμόγελα. Συγχαρητήρια στους σπουδαστές μας αλλά και τους εκπαιδευτές τους κ. Αλέκου, κ. Λαζαρίδη, και κ. Στρέπκο.

Η θετική ενέργεια που μας ανταπόδωσαν τα παιδάκια ήταν τεράστια!!!

Καλά Χριστούγεννα & και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος στις συναδέλφους Νηπιαγωγούς, τα γλυκύτατα παιδάκια, και τους γονείς τους!!!! fb https://www.facebook.com/iekaridaias/ ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ www.iekaridaias.gr 23840 24928 23840 28241 23840 28242

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *