Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Δ.Σ. "Ο Πόντος": Σας ευχαριστούμε που μας στηρίξατε στο πρώτο μας Ποντιακό γλέντι

Μέσα σε μια απερίγραπτη φρενίτιδα αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το έργο των παλαιότερων και με σεβασμό , σύνεση και συνέπεια να υλοποιήσουμε όλες εκείνες τις ''παραδόσεις'' που στόχο έχουν την πολιτισμική συνέχεια όχι μόνο της Ποντιακής Παράδοσης αλλά και του πολιτικού αυτού μορφώματος με την μεγάλη απήχηση. 
 
Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλους που μας στηρίξατε σ αυτό μας το εγχείρημα και μας το δηλώσατε έμπρακτα με την παρουσία σας, την 29/12 ,στο πρώτο μας Ποντιακό γλέντι !!! Ευχαριστούμε επιπρόσθετα όλους τους τοπικούς συλλόγους που παρευρέθηκαν και φυσικά ''156 '' ξεχωριστά ευχαριστώ στα τοπικά καταστήματα της Αριδαίας για τα δώρα που μας προσέφεραν .

Όντας Θεματοφύλακες αυτής της μακραίωνης παράδοσης δηλώνουμε το παρόν και υποσχόμαστε την καθολική συμμετοχή στα κοινά και στα προβλήματα του τόπου μας .

Με εκτίμηση ,
Τα μέλη του Δ.Σ. ''Ο ΠΟΝΤΟΣ''

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *