Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

PlayStation Plus: Ανακοινώθηκαν οι δωρεάν τίτλοι του Ιανουαρίου 2018 [ΒΙΝΤΕΟ]

Όπως ήταν αναμενόμενο, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, ανακοινώθηκαν οι τίτλοι που θα προσφέρει η Sony δίχως επιπλέον κόστος, στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus, τον πρώτο μήνα του νέου έτους.


Έτσι λοιπόν, οι κάτοχοι PlayStation 4 θα προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους τα Deus Ex: Mankind Divided, Batman: The Teltale Series, Uncanny Valley (cross-buy με το PS Vita), StarBlood Arena (PS Plus bonus- απαιτείται PS VR) και That’s You! (PS Plus bonus- PlayLink). Για τους κατόχους PlayStation 3 υπάρχουν το Sacred 3 και το Book of Unwritten Tales 2.

Τέλος, υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι για το PS Vita, το Psycho-Pass: Mandatory Happiness. 





 www.enternity.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *