Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Κοινή ανακοίνωση πολιτών Δήμου Πέλλας

Γιαννιτσά 22/01/2018


Εμείς που συνυπογράφουμε την ανακοίνωση αυτή άπαντες Δικηγόροι Γιαννιτσών και κάτοικοι του Δήμου Πέλλας:


ΕΝΩΝΟΥΜΕ την φωνή μας με τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων πατριωτών που έστειλαν κάτω από αντίξοες συνθήκες από την Θεσσαλονίκη στο συλλαλητήριο της 21/01/2018 το μήνυμα εντός και εκτός Ελλάδος ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ η ΕΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.
ΧΑΙΡΕΤΊΖΟΥΜΕ τις δράσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό των ανωνύμων πατριωτών με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση πάνω στο Εθνικό Θέμα της Μακεδονίας μας ούτως ώστε να φτάσει παντού έως και στην έδρα του ΝΑΤΟ και του Ο.Η.Ε πέραν του Ατλαντικού το αυτονόητο, ότι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ = ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τις έκνομες και προβοκατόρικες πράξεις βίας και απειλών περιθωριακών και αντεθνικών στοιχείων -ευτυχώς ελαχίστων στον αριθμό – που στόχο είχαν την δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας από τις παραμονές και κατά την διάρκεια του Συλλαλητηρίου για την αποτροπή της προσέλευσης των Μακεδόνων σε αυτό και για τις οποίες ουδεμία σύλληψη πραγματοποιήθηκε.
ΣΤΗΛΙΤΕΟΥΜΕ την στάση όλων αυτών των καναλαρχών και πολιτικών -και ιδιαίτερα της κρατικών μέσων ραδιοφώνου και τηλεόρασης των συντηρουμένων από το υστέρημα του Ελληνικού λαού - που όχι μόνο προσπάθησαν να αποσιωπήσουν την μεγαλειώδη εθνική συγκέντρωση της 21ης Ιανουαρίου αλλά έφτασαν στο σημείο να αποκαλέσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες Μακεδόνες που προσήλθαν σε αυτή γραφικούς και κατάλοιπα έκνομου παρελθόντος, αλλά και να πράξουν τα χίλια μύρια για την αποτροπή του Συλλαλητηρίου.
ΖΗΤΟΥΜΕ από τον Υπουργό Εξωτερικών να απαιτήσει την απομάκρυνση του ειδικού διαμεσολαβητή του Ο.Η.Ε Νίμιτς ο οποίος ήδη δημοσίως με απαράδεκτες δηλώσεις του στην Σκοπιανή τηλεόραση απέδωσε στους κατοίκους του κρατιδίου των Σκοπίων την ανύπαρκτη Μακεδονική εθνότητα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία να πράξει τα εθνικώς αυτονόητα ήτοι : Α) Να μην κάνει βήμα πίσω από τα όσα το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αποφάσισε το 1992 Β) Να μην δώσει το διαβατήριο στο δημιούργημα του Τίτο τα Σκόπια για την είσοδο τους στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. αναγνωρίζοντας, το κρατίδιο αυτό με όνομα που θα περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Γ) Να πράξει τα πάντα τώρα που το πρόβλημα ύπαρξης ως κρατική οντότητα το έχουν μόνο τα Σκόπια ούτως ώστε οι Σλάβοι γείτονες να σταματήσουν να καπηλεύονται την Εθνική κληρονομιά του Ελληνικού Βασιλείου του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου σταματώντας τώρα κάθε χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τον αλυτρωτισμό που επιδεικνύουν κατά της Πατρίδας μας αλλάζοντας πάραυτα Σύνταγμα, σχολικά βιβλία, χάρτες και τον Εθνικό τους ύμνο.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ότι κάθε υποχώρηση από την Εθνική γραμμή του 1992 και αναγνώριση στους Σκοπιανούς του Δικαιώματος χρήσης από την Ελλάδα του ιερού ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ισούται με αναγνώριση του Δικαιώματος αλυτρωτισμού για την επιβουλή από αυτούς της Εδαφική μας Ακεραιότητας και της ύπαρξης του Έθνους των Ελλήνων.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν πωλείται, δεν παραδίδεται. Ο αγώνας είναι Εθνικός είναι Δίκαιος και η δικαίωση του θα γίνει πράξη.


Οι υπογράφοντες
Γρηγοριάδης Μηνάς, Καρακούμη Κωνσταντινιά, Κέφαλος Μαυρουδής, Κοροξενός Ιωάννης, Λαγομάτης Γρηγόριος, Μπανιώτης Απόστολος, Σουκιούρογλου Ιωάννης, Τριανταφυλλίδης Ζήσης, Φράγκου Χαχούδη Αργυρώ (Ηρώ )

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *