Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση μέτρησης κοινής γνώμης για τα ζητήματα του νομού από την "Πέλλα Τηλεόραση"

Πραγματοποιήθηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας η παρουσίαση της δημοσκόπησης-έρευνας για τα προβλήματα του νομού Πέλλας, την οποία επιμελήθηκε και διοργάνωσε ο Όμιλος του Pellatv (Pella Τηλεόραση, Pella 103,3 fm, Νέοι Ορίζοντες, Τα νέα της Αλμωπίας).  Την έρευνα διεξήγαγε η εταιρεία δημοσκοπήσεων INTERVIEW, και σκοπός της ήταν η καταγραφή απόψεων της κοινής γνώμης στο νομό Πέλλας. 

Η μεθοδολογία ήταν τηλεφωνική , η περιοχή κάλυψης αφορούσε και τους τέσσερεις δήμους του νομού και συμμετείχαν σε αυτήν 605 πολίτες ηλικίας άνω των 18 ετών.  Διεξήχθη από τις 15 έως τις 23 Ιανουαρίου 2018 και υπήρχαν σταθμίσεις ως προς τον πληθυσμό του κάθε Δήμου, το φύλλο και την ηλικία των ερωτηθέντων, ενώ το περιθώριο σφάλματος είναι +/- 3% με διάστημα εμπιστοσύνης 95%. 

Στην αρχή της εκδήλωσης πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του Pella tv Η. Κοσκινόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του σταθμού Χ. Δημητριάδης, ως κεντρικός οργανωτής της συζήτησης, παρουσίασε τον πολιτικό αναλυτή Δ. Βασιλειάδη της INTERVIEW δημοσκοπήσεις , που ανέλυσε λεπτομερειακά στο κοινό όλα τα ευρήματα της έρευνας. 

Στην πρωτόγνωρη για την Πέλλα εκδήλωση παραβρέθηκαν βουλευτές νυν και πρώην, περιφερειακοί και αντιπεριφερειακοί σύμβουλοι, όλοι οι δήμαρχοι του νομού στελεχωμένοι με πολλούς δημοτικούς συμβούλους τους, μέλη κομματικών οργανώσεων, φορείς πολιτιστικών συλλόγων, και πολλοί ενεργοί πολίτες του νομού. 

Αφού τελείωσε η παρουσίαση της δημοσκόπησης, ευρήματα της οποίας μπορείτε να δείτε αναλυτικά στις φωτογραφίες-καρτέλες, ο λόγος δόθηκε στο κοινό και ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις. Οι δήμαρχοι αναφέρθηκαν στα ευρήματα που αφορούσαν την περιοχή ευθύνης τους, αναλύοντας το πλάνο δράσης ώστε να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, ενώ οι πολίτες εξέφρασαν πολλές προτάσεις για παρέμβαση τόσο της πολιτείας όσο και της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Πρωτοποριακή εκδήλωση, του ομίλου Pella tv, που αν μη τι άλλο, θέτει μια αφετηρία δεδομένων για τον αδικημένο νομό Πέλλας, καταγράφοντας βασικούς άξονες, στους οποίους θα πρέπει να εστιάσουμε όλοι, κυβερνώντες και πολίτες, ώστε να ξεκινήσει επιτέλους η ατμομηχανή της ανάπτυξης και της αναδιοργάνωσης του ευλογημένου και ιστορικού μας τόπου.


απο το  promahi-nea.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *