Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Γιάννης Σηφάκης: Στις 22 Ιουνίου σύσκεψη για το φυσικό αέριο στην Πέλλα

Θα συμμετέχουν οι βουλευτές Πέλλας και οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες ( ΔΕΔΑ, ΔΕΣΦΑ, ΡΑΕ κλπ)

Στα πλαίσια της ένταξης της Πέλλας στον εθνικό σχεδιασμό για το φυσικό αέριο ( μετά από δεκαετίες παντελούς απουσίας από κάθε εθνικό σχεδιασμό) με άμεση εκκίνηση των έργων διανομής φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά και τις μελέτες κόστους – οφέλους για Έδεσσα, Σκύδρα, Αριδαία καθώς και βιομηχανικές εγκαταστάσεις και θερμοκήπια και μετά την εξασφάλιση από την κυβέρνηση το 2016 της εξόδου από τον ΤΑΠ στο Άσπρο Πέλλας συγκαλείται σύσκεψη στο ΥΠΕΝ υπό τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας για ενημέρωση για την πρόοδο των διαδικασιών και την αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν στην έξοδο στο Άσπρο και στα χρονοδιαγράμματα του έργου.

Η σύσκεψη προκαλείται από τον Υπουργό Γιώργο Σταθάκη αφού έχουν προηγηθεί η επίσκεψη της αντιπροέδρου της ΔΕΔΑ Στεφανίας Μωσσέ στην Πέλλα και η επίσκεψη της στους Δήμους και στο Επιμελητήριο της Πέλλας συνοδευόμενη από τον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη και του στελέχους της Διεύθυνσης Έργων της ΔΕΔΑ Γρηγόρη Μήτση πριν ένα μήνα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *