Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Εδεσσαϊκός: Συμφωνία με Μιχάλη Δαρδανελιώτη

O Eδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχεια της συνεργασίας του για μια ακόμα χρονιά με τον επιτυχημένο γυμναστή της ομάδας Μιχάλη Δαρδανελιώτη.Ο καταξιωμένος γυμναστής αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου και η προσφορά του είναι ανεκτίμητη.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Μεταπτυχιακό στην Μεγιστοποίηση της Απόδοσης ΤΕΦΑΑ Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
UEFA B

ΕΡΓΑΣΙΑ
ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών 2011-2013 Β Εθνική
ΠΑΕ Πιερικός 2013 Β Εθνική
Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών 2014-2015 Γ Εθνική
Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 2015 

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο edessaikos.gr o Μιχάλης δήλωσε : Για μένα είναι η τέταρτη χρονιά που θα είμαι στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.Εύχομαι μέσα από σωστή δουλειά και επικοινωνία μεταξύ μας όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *