Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Σε 24ωρη απεργία προχωρά στις 12 Απριλίου η ΟΛΜΕ για την Παιδεία

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νικηφόρος Κωνσταντίνου, εξέφρασε μέσω της εκπομπής “Πρωινό Τανγκό” των Αντώνη Φουρλή και Στέλλας Γκαντώνα την αντίρρησή του στο νέο απολυτήριο το οποίο όπως είπε παρέχει απευθείας πρόσβαση σε χαμηλής ζήτησης σχολές.

Έκανε λόγο για υποβάθμιση της γενικής παιδείας και στις τρεις τάξεις, διαφώνησε με τη μετατροπή της τρίτης τάξης σε προπαρασκευαστικό έτος. Πρόσθεσε ότι η απόκτηση απολυτηρίου με το νέο τρόπο είναι προβληματική καθώς κατά τον ίδιο σε μια περιφέρεια τα θέματα μπορεί να είναι πιο εύκολα από άλλα.

«Κανείς δεν έχει αμφισβητήσει έως τώρα τον τρόπο απόκτησης του απολυτηρίου, ούτε στα γενικά ούτε στα τεχνικά λύκεια» σχολίασε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *