Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Νέο «χτύπημα» στη φοροδιαφυγή – Έπιασαν 80χρονη που πουλούσε… χόρτα!

Μετά την γιαγιά Σουζάνα με τα τερλίκια στην Θεσσαλονίκη, μια άλλη γιαγιά με ζοχιές (χόρτα αυτή τη φορά) θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη και να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ.


Σύμφωνα με το pieria.tv η σύλληψη της ηλικιωμένης έγινε πέρυσι τον Μάρτιο. Αστυνομικοί τής Κατερίνης, μετά από καταγγελία έφτασαν στο σημείο τής οδού 16ης Οκτωβρίου, όπου και πλησίασαν την 80χρονη γιαγιά Παρθένα Αλχαζίδου διότι είχε απλωμένες σε χαμηλό πάγκο λίγα κιλά ζοχιές (χόρτα για σαλάτα που μάζεψε μόνη της) για να τις πουλήσει για πενταροδεκάρες!




Η αστυνομία Κατερίνης την προσήγαγε στον Τμήμα με την αιτιολογία ότι δεν είχε άδεια υπαίθριου εμπορίου ούτε και πιστοποιητικό υγείας!

Αφού της επεβλήθη πρόστιμο 200 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερη.

Πριν από λίγες ημέρες η κυρία Παρθένα έλαβε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης Κλητήριο Θέσπισμα για τακτική δικάσιμο όπου της ζητούν να προσέλθει στο δικαστήριο να δικαστεί στις 7 Ιουνίου 2019 για 6 κιλά ζοχιές (αξίας ούτε 5 ευρώ) που πουλούσε δίχως πιστοποιητικό υγείας!

 
 
απο το seleo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *