Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση περί μη συμμετοχής της ΜΕΒΓΑΛ στην αποστολή στα Σκόπια

Η ανακοίνωση της γνωστής Μακεδονικής Γαλακτοβιομηχάνιας έχει ως εξής:

"Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τις εταιρείες που συνόδευσαν τον Πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στα Σκόπια, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Η ΜΕΒΓΑΛ δεν εξάγει και δεν έχει οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας με τα Σκόπια και -με αυτό το δεδομένο- εξ αρχής δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον να ακολουθήσει την κυβερνητική αποστολή στη συγκεκριμένη χώρα, αλλά απείχε από αυτήν. 

H Αντιπρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, κυρία Μαίρη Χατζάκου, παρευρέθηκε μαζί με άλλους επιχειρηματίες της Β. Ελλάδος στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, όπως και στη συνάντηση με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις και να εκφράσει τις ανησυχίες της εταιρείας μας αναφορικά με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προϊόντων της Μακεδονίας.

Είμαστε Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος, περήφανοι για το όνομα και την καταγωγή μας εδώ και 70 χρόνια, και αυτό σκοπεύουμε να υποστηρίξουμε".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *