Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Εαρινού Φεστιβάλ Μουσικής Έδεσσας

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Εαρινού Φεστιβάλ Μουσικής με την συναυλία «Συννεφιασμένη Κυριακή» ένα μουσικό αφιέρωμα σε γνωστά έργα του Βασίλη Τσιτσάνη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας υπό την Καλλιτεχνική διεύθυνση του Μιλτιάδη Κασσάρα.

Τον «Συμφωνικό Τσιτσάνη» θα ερμηνεύσουν μέλη της χορωδίας του Δήμου ΄Εδεσσας το ορχηστικό σύνολο του Ωδείου και η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου ΄Εδεσσας.

Το ορχηστικό σύνολο του Ωδείου αποτελείται από επιλεγμένους ερμηνευτές μουσικούς και όργανα: κλαρινέτο, τρομπέτα, εμφώνιο, ντράμς μπουζούκι, πιάνο, κιθάρα, φλάουτο.

Τιμή εισιτηρίου 5 Ευρώ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *