Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Παραχώρηση κτιρίου των Καλυβίων, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δήμο Σκύδρας

Υπογράφτηκε στα Γιαννιτσά, την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής ακινήτου. που βρίσκεται στην Κοινότητα Καλυβίων

κυριότητας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μεταξύ του εκπροσώπου του Υπουργείου Στέφανου Πούλιου Προϊσταμένου Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Νομού Πέλλας και της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου.

Το πρωτόκολλο υπογράφτηκε σε εφαρμογή της με αρ.101/7976/14-1-2019 απόφασης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο Σκύδρας.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με αφορμή τα παραπάνω τόνισε τα εξής:

«Άλλο ένα αίτημα – διεκδίκηση του Δήμου μας είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρόκειται για τη δωρεάν παραχώρηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο Δήμο Σκύδρας ενός οικοπέδου με το υφιστάμενο σ΄αυτό κτίσμα εμβαδού 556 τ.μ. που βρίσκεται στην Κοινότητα Καλυβίων με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και την ίδρυση λαογραφικού μουσείου. Η διάρκεια της παραχώρησης ορίστηκε για είκοσι πέντε χρόνια με δυνατότητα παράτασης μέχρι δέκα χρόνια. Παράλληλα, το μήνα Μάρτιο, ο Δήμος μας έχει καταθέσει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, αίτημα σύναψης προγραμματικής σύμβασης για την απαιτούμενη ανακαίνιση του κτηρίου.

Ευχαριστώ θερμά για την συνεργασία και τη συμβολή τους στο θετικό αυτό αποτέλεσμα για την Κοινότητα Καλυβίων και τους κατοίκους της: το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αμύντας» Καλυβίων Νικόλαο Καμάρογλου και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. 
Συνεχίζουμε δυναμικά»!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *