Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Η Αβραμίδου Σοφία υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος


Γεννήθηκα στις 2 Αυγούστου 1982 στη Θεσσαλονίκη από δύο αξιόλογους γονείς, τον Αντώνη Αβραμίδη από την Αριδαία και την Μαρία Μπουρνάζη από το Λουτράκι. Είμαι κάτοικος Αριδαίας και παντρεμένη με τον Καρρά Κωνσταντίνο (στρατιωτικός, παίχτης και προπονητής ποδοσφαίρου) και έχουμε τρία παιδιά.


Είμαι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Ν.Ο.Π.Ε. του Α.Π.Θ. , τελειόφοιτη μεταπτυχιακού της διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του Ε.Α.Π. και γνωρίζω αγγλικά, γαλλικά και H/Y.

Έχω εργαστεί ως τραπεζικός σύμβουλος επαγγελματικών δανείων, ως ιδιαιτέρα γραμματέας του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη και ως υπάλληλος κτηματολογικών υπηρεσιών.

Είμαι υπάλληλος του Ορθοπαιδικού Κέντρου TheMIS Έδεσσας.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εξελέγη τοπική σύμβουλος της Αριδαίας-Υδραίας με τον συνδυασμό Νέα Εποχή για την Αλμωπία. Είμαι μέλος του Συλλόγου Αιμοδοτών Αλμωπίας και του Διοικητικού Συμβουλίου Ιδρύματος Υποτροφιών σε φοιτητές «Δημήτριος Ξενιτίδης».

Συμμετείχα σε πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων με θέματα όπως «Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης», «Οικονομία & Διοίκηση», «Οικολογία & Περιβάλλον» & «Τουριστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα» .

Διαθέτω δίπλωμα Διαιτησίας Αντισφαίρισης Επιπέδου 1 και βεβαίωση ανανήπτη από το ERC. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά με το μπάσκετ στις ομάδες ΦΟΑ Αριδαίας, Α.Ο. Καλαμαριάς και Θερμαϊκός Θέρμης.

Φίλες και Φίλοι,

Ζούμε σε μια περίοδο που η τοπική αυτοδιοίκηση είναι παραγκωνισμένη. Η απαξίωση και η δαιμονοποίηση των πάντων δεν λύνει τα προβλήματα αλλά τα γιγαντώνει. Έλαβα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου στην διαδικασία της εκλογής του δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Χατζηδημητρίου Σάκη γιατί θέλω ως ενεργός πολίτης να προσφέρω τις γνώσεις μου και το μεράκι μου στον τόπο που ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου.

Είμαστε ικανοί και ενωμένοι να δημιουργήσουμε έναν δήμο προσιτό σε όλους, με τόλμη και σύνεση.

Χρειαζόμαστε την στήριξή σας για να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας και τα πιστεύω μας για τον Δήμο μας.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *