Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ο Γιάννης Σηφάκης καταδικάζει την άνανδρη φασιστική επίθεση σε πατέρα δημοτικού υποψηφίου από την Άρνισσα

Ο Γιάννης Σηφάκης καταδικάζει την άνανδρη φασιστική επίθεση σε πατέρα δημοτικού υποψηφίου από την Άρνισσα - Δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον πανικό τους τώρα που κατάρρευσαν τα παραμυθάκια τους

Η επίθεση με χειροδικία που δέχθηκε μέσα στο σπίτι του ο Βασίλης Μούλας, πατέρας του Νίκου Μούλα υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού «Κοινωνία σε κίνηση» από άνανδρο τραμπούκο που φώναζε φασιστικά συνθήματα λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές απαιτείται να καταδικαστεί από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και από όλους τους φορείς της τοπικής κοινωνίας.

Η ΝΔ που «ξέθαψε» τους μετεμφυλιακούς σκελετούς συμπορευόμενη με την ακροδεξιά με αφορμή δήθεν το εθνικό θέμα έχει σοβαρή ευθύνη και συνενοχή.

Τώρα που κατέρρευσαν τα παραμυθάκια όλων των κύκλων και των τοπικών παραγόντων που διοχέτευαν το μίσος και τον διχασμό στην κοινωνία, τώρα που βρίσκονται μπροστά στην ήττα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί με μεθόδους του υποκόσμου.

Οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες της Πέλλας και όλης της χώρας συμπορεύονται σε κοινό δρόμο ενάντια στην ακροδεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό της λιτότητας.

Δεν θα επιτρέψουν την χώρα να γυρίσει πίσω στο ΔΝΤ που ονειρεύεται η ΝΔ και στις πιο σκοτεινές εποχές του παρακράτους και των Γκοτζαμάνηδων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *