Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Στη Βουλή ο νέος ποινικός κώδικας και ο νέος κώδικας ποινικής δικονομίας

Κατατέθηκαν στη Βουλή ο νέος ποινικός κώδικας και ο νέος κώδικας ποινικής δικονομίας.Η ημέρα εισαγωγής τους προς συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές θα προσδιοριστεί στην αυριανή (Τρίτη4/6) συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων.

Η Διάσκεψη θα αποφασίσει ακόμη, και τη διαδικασία συζήτησης και ψήφισης από την Ολομέλεια της Βουλής.

Την ίδια ώρα, άγνωστο παραμένει εάν θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος για τους δασικούς χάρτες.

«Πιθανά η προκήρυξη εκλογών δεν θα δώσει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της Κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Με την κατάθεση όμως του νομοσχεδίου αποδεικνύουμε την επάρκεια επίλυσης αυτών των πολύ δύσκολων προβλημάτων με σεβασμό στις επιταγές του Συντάγματος αλλά και δεσμευόμαστε έναντι των πολιτών για την επίλυση των προβλημάτων και ολοκλήρωση των δασικών χαρτών από την νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Φάμελλος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *