Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Μελίτα Χισκάκη: "Η αξιοπρέπειά μας είναι αυτή που κρίνεται στη συνείδηση της Αλμωπίας"

Οι εκλογές τελείωσαν και μαζί τους σιγά σιγά, τελειώνουν και τα παρελκόμενα. Ανώνυμα και επώνυμα σχόλια, αναλύσεις και αντιγραφές, πικρίες και ζητωκραυγές.

Το αποτέλεσμα έχει ήδη διατυπωθεί. Ο λαός επέλεξε ξεκάθαρα ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας. Επίσης από την πρώτη Κυριακή, επέλεξε ποιους δημοτικούς συμβούλους επιθυμεί να τον εκπροσωπήσουν. 

Το μήνυμα είναι προφανές: Ένας είναι ο Δήμαρχος και ελάτε όλοι οι εκλεγμένοι να συνεργαστείτε!

Πολιτικές λογικές που βασίζονται σε μπακαλιστικη αριθμητική, δεν ανταποκρίνονται στο αποτέλεσμα των εκλογών. Το politically correct δεν είναι προφανώς ποιός θα πάρει έμμισθη διοικητική ή μη θέση ή ποιος με τις πρακτικές που θα ακολουθήσει, θα "ρίξει" το Δήμαρχο. Φυσικά και είναι εύκολο και εδώ που τα λέμε, δε θέλει και πολύ μυαλό, για να συσπειρώσεις αντιπολιτευτικες δυνάμεις ώστε να πετύχεις τη δημαρχιακή ανατροπή. Είναι όμως αυτό που επέλεξε ο κόσμος; Είναι αυτό σεβασμός προς τη Δημοκρατία; Ασφαλώς και είναι νόμιμο βάσει του Κλεισθενη. Μην ξεχνάμε όμως ότι ο Κλεισθενης απευθύνεται σε δημοκρατικά και ηθικά νοήμονες. Ωθεί την πολιτική της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ανώτερο επίπεδο εκπροσώπησης. Δεν υποστηρίζει "δικτατορικες" ανορθωσεις. Άλλωστε πιστεύω ακράδαντα ότι οι αντιπολιτευτικοι, αυτην την στιγμή, συνδυασμοί χαρακτηρίζονται από την πρέπουσα ηθική ώστε να μην επιτρέπουν ούτε καν φήμες να διαρρέουν προς την κατεύθυνση της ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος της δεύτερης Κυριακής.

Στοίχημα είναι πλέον η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση! Στοίχημα με έπαθλο την αξιοπρέπεια όλων μας.

Γιατί πλέον, η αξιοπρέπειά μας είναι αυτή που κρίνεται στη συνείδηση της Αλμωπίας που τόσο αγαπάμε όλοι μας.

7 comments:

  1. Δεν μπορείτε να μιλατε για αξιοπρέπεια και για συνεργασια, οταν επικαλειται τους αλλους προδοτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν στα συλλαλητήρια αλλα οχι μπροστά στις φωτογραφίες. Συγχαρητήρια για τη νίκη σας, αλλά λυπάμαι για το ήθος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χισκακη έχει αξιοπρέπεια , νομίζω ότι πρέπει να τους κάνει ιδιαίτερα μαθήματα αν θέλουν να κάνουν συνεργασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λαθος μηνυμα. Οπως είναι η συνθεση του δημοτικου συμβουλιου ο Μπάτσης πρέπει να πάει στους συμβούλους. Αυτός τους έχει ανάγκη και δεν πρέπει από τωρα να το παιζει καισαρας. Λιγοτερη επαρση. Λαθος ξεκινάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ μία διευκρίνηση , η Κα Χισκάκη ως τι μιλάει και μάλιστα προστάζει κιολας; Εχει αναλάβει να κανει το κουμαντο στου Μπατση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείτε να μου πείτε, κατ' εσάς, ποιός έχει δικαίωμα να μιλάει και ποιός δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του, ώστε στο μέλλον να γνωρίζω σε ποιούς ανήκω; Οσο για τα υπόλοιπα, μπορούμε να τα συζητήσουμε οταν δώσετε το όνομά σας.

      Διαγραφή
  5. Το κυρίαρχο όργανο του Δήμου είναι το δημοτικό συμβούλιο. οι πολίτες αυτούς ψήφισαν και ο δήμαρχος είναι αυτός που πρέπει να μάθει να συνεργάζεται μαζί τους και να τους εκφράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτος ειναι ο δημαρχος, ας τους ενωσει με τις σωστες αποφασεις του.χωρις λαικισμους και συνθηματα. καλη αρχη στο δυσκολο εργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *