Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Εισιτήρια Διαρκείας ΦΟ Αριδαίας 2019-20

Ο Φ.Ο. Αριδαίας ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της Ομάδας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ και την επίτευξη της ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, σας θέλουμε κοντά μας για να έχουμε την πορεία που όλοι ονειρευόμαστε!

Η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας είναι στα 40 ευρώ και για το λόγο ότι ο ΦΟΑ παραμένει Οικογένεια, μαζί με το εισιτήριο διαρκείας θα δίνεται ένα μπλουζάκι #foafamily, όπως και διάφορα προνόμια για τους κατόχους που θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *