Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Άρχισε η προετοιμασία του ΑΣ Προμάχων

Άρχισε η προετοιμασία του Α.Σ. Προμάχων για την νέα αγωνιστική περίοδο με τον καθιερωμένο Αγιασμό στο γήπεδο «Χρήστος Τζιβάνης».

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πατήρ Γεώργιος και παραβρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Λευτέρη Μεσκίνη, οι παλιοί και νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, ο προπονητής Βασίλης Σαμαράς και αρκετοί φίλοι της ομάδας.

Ο βασικός κορμός της ομάδας αποτελείται από περσινές μονάδες, ενώ τα νέα αποκτήματα του Συλλόγου που έδωσαν το παρόν ήταν ο Φαφούτης, ο Ερυθρόπουλος, ο Αθανασιάδης και ο Μονογενίδης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *