Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

Συλλυπητήριο μήνυμα Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του αγαπητού Γεώργιου Γούδη από τους Προμάχους Αλμωπίας ο οποίος πέρα από συνάδελφος μου ήταν και καλός μου φίλος τον οποίο εκτιμούσα όπως και όλοι όσοι τον γνωρίζανε.

Ήτανε ένα τραγικό περιστατικό με θύμα ακόμα έναν δασεργάτη έμπειρο 60 ετών που προστέθηκε στην μακριά λίστα ατυχημάτων των εργαζομένων στον κλάδο των δασεργατών.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα για άλλη μια φορά την επικινδυνότητα του επαγγέλματος και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται ώστε να αποφεύγονται τα ατυχήματα.

Οι δασεργάτες πρέπει να χρησιμοποιούν τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας και οι αρμόδιες υπηρεσίες να εξασφαλίζουν ώστε να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας ώστε να μην χρειαστεί να θρηνήσουμε ξανά θύματα.

Φίλε Γιώργο σου εύχομαι Καλό Παράδεισο.


Ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου

Έδεσσας και Αλμωπίας 

Ν. Γκοτζαμάνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *