Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

Ο Θεόφιλος Γάτσος στη Διοίκηση του Φ.Ο. Αριδαίας

Η οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας έχει την τιμή να καλωσορίσει στο διοικητικό της δυναμικό τον Θεόφιλο Γάτσο, μία σπουδαία προσθήκη στη λειτουργία του Συλλόγου.

Ο Θεόφιλος Γάτσος είναι εγγονός του αείμνηστου Δημάρχου Αριδαίας και Βουλευτή Πέλλας Θ. Γάτσου, καθώς και γιός του Κώστα Γάτσου, μίας εμβληματικής προσωπικότητας του ΦΟΑ, με σημαντική αγωνιστική παρουσία και προσφορά στο τμήμα μπάσκετ κατά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Ομίλου.

Ο Θεόφιλος Γάτσος, με το ήθος και την επιστημονική του επάρκεια, θα ενισχύσει ποιοτικά την οργάνωση του Συλλόγου και θα συμβάλει στην πρόοδό του. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε μία άψογη συνεργασία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *