Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση ΕΑΥΝ Πέλλας με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ είχε την 21 Νοεμβρίου 2019 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πέλλας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ Κων/νο και το μέλος ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Βασίλειο. Κατά την η οππόια πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ,τέθηκαν προς τον κ. Αρχηγό διάφορα ζητήματα –προβλήματα που αφορούν τους Αστυνομικούς της Δ.Α. Πέλλας.

Από την πλευρά του, ο Κύριος Αρχηγός ανέφερε ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και πρόθεση του είναι να επιλύει συνεχώς τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί εδώ και χρόνια.

Επίσης για την υλοποίηση αυτού του στόχου επιθυμεί τη στενή και υγιή συνεργασία με όλους τους φορείς.

Επίσης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για τις πρωτοπόρες δράσεις της Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας για τους επιτυχόντες στης Πανελλήνιες, βραβεύσεις Αστυνομικών κ.λ.π) .

Η Ένωση μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ασφάλεια των πολιτών και θα στηρίζει τα μέλη της και τις οικογένειες τους σε κάθε στιγμή της ζωής τους.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο -           -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος   ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *