Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

PAOK TV: Κυκλοφόρησε αποκωδικοποιητής και έρχεται εφαρμογή για Smart TV

Οι νέες κινήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ώστε το PAOK TV να μπει σε ακόμα περισσότερα σπίτια μέσω αποκωδικοποιητή για παλιές και νέες τηλεοράσεις αλλά και εφαρμογής για Smart TV


Τρεις μήνες μετά την πρώτη μετάδοση επίσημου αγώνα του ΠΑΟΚ μέσω του PAOK TV, η τηλεοπτική «στέγη» του «Δικεφάλου του Βορρά» συνεχίζει τις κινήσεις της έτσι ώστε να μπορεί να απευθυνθεί σε όλο το φάσμα των υποψήφιων συνδρομητών, ανάλογα με την σύνδεση που διαθέτουν στο διαδίκτυο αλλά και τον τηλεοπτικό τους δέκτη. 

Αποκωδικοποιητής PAOK TV

Η τελευταία κίνηση είχε να κάνει με την κυκλοφορία του αποκωδικοποιητή του PAOK TV, μετά από συνεργασία με την εταιρία Edision. Ο Δικέφαλος και ο νέος του συνεργάτης ανέπτυξαν το PAOK TV Full HD Sat Receiver, έναν αποκωδικοποιητή, ο οποίος διαθέτει προεγκατεστημένο το PAOK TV και σας επιτρέπει να απολαύσετε τους αγώνες της ομάδας, εύκολα, γρήγορα και απλά, ακόμα και σε παλιές τηλεοράσεις. Διαθέτει εξόδους HDMI αλλά και SCART, προκειμένου να είναι συμβατός με κάθε τηλεόραση, έχει δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και είναι απλός και εύκολος στη χρήση.

Βήματα Χρήσης 

Κάνετε την αγορά σας στο PAOK TV από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.
Συνδέετε τον αποκωδικοποιητή με Internet μέσω καλωδίου.

Κάνετε log in με τους κωδικούς που έχετε στο PAOK TV και απολαμβάνετε την εμπειρία του καναλιού του Δικεφάλου στην οθόνη σας.

Η συσκευή απαιτεί μία σύνδεση από 10 mbps και πάνω και μπορείτε να την προμηθευτείτε από τα PAOK FC Official Stores του ΠΑΟΚ σε Τούμπα και Αγίας Σοφίας, όπου μπορείτε να δείτε και δοκιμάσετε το προϊόν από κοντά πριν το αγοράσετε, αλλά και από το store.paokfc.gr. Η συσκευή κοστίζει 39,90 ευρώ. Για οποιαδήποτε πρόβλημα με τη συσκευή σας θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το support@edision.gr, ενώ για θέματα log in με το tv@paokfc.gr ή το 2310954099.
 
Εφαρμογή για Smat TV

Αν και οι αρχικές προβλέπεις έκαναν λόγο για κυκλοφορία της πρώτης εφαρμογής για Smart TV, (και συγκεκριμένα της εταιρίας LG) τα Χριστούγεννα, οι ασπρόμαυροι έχουν ήδη αποστείλει στην LG Korea την εφαρμογή. Εφόσον εγκριθεί, θα είναι διαθέσιμη σε λίγες ημέρες. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την εφαρμογή που αφορά τις Smart TV της εταιρίας Samsung και έπεται συνέχεια. Μέσω των εφαρμογών, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση αρχικά στο live περιεχόμενο, δηλαδή στους αγώνες και τα pre/post game.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *