Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Διάθεση δωρεάν σχολικών γευμάτων σε 15 Δημοτικά Σχολεία της Πέλλας

Η βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη, ανακοινώνει πως αρχίζει από σήμερα η υλοποίηση της απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη διάθεση δωρεάν γευμάτων σε 15 σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Πέλλας.

Το πρόγραμμα σίτισης αφορά τη διάθεση μεσημεριανού γεύματος σε όλους τους μαθητές, ενώ το πρόγραμμα διατροφής στηρίζεται στη Μεσογειακή Δίαιτα. Τα υλικά για την παρασκευή των γευμάτων θα είναι εξαιρετικής ποιότητας, ενώ κατά την προετοιμασία και τη διανομή τους, θα τηρούνται οι αυστηρότεροι κανόνες υγιεινής. Τα γεύματα θα διατίθενται στους μαθητές εντός αεροστεγώς σφραγισμένων ατομικών συσκευασιών, οι οποίες θα συνοδεύονται με μαχαιροπίρουνα μιας χρήσης.

Η υλοποίηση της απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δικαιώνει, σε έναν βαθμό, τη συνολική προσπάθεια που έγινε, τα τελευταία 4,5 χρόνια για την ενίσχυση και την επέκταση των παροχών του κοινωνικού κράτους στη χώρα μας. Η επιλογή των σχολείων έγινε από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας. Το πρόγραμμα θα επεκταθεί και σε άλλα σχολεία του Νομού, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα σχολεία που εντάσσονται στο πρόγραμμα:

1. Δημοτικό Σχολείο Μελισσίου
2. Δημοτικό Σχολείο Σταυροδρομίου
3. 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης
4. 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης
5. Δημοτικό Σχολείο Αψάλου
6. Δημοτικό Σχολείο Μαυροβουνίου
7. Δημοτικό Σχολείο Πολυκάρπης
8. Δημοτικό Σχολείο Ριζαρίου
9. Δημοτικό Σχολείο Λιποχωρίου
10. 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας
11. Δημοτικό Σχολείο Εσωβάλτων
12. 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας
13. Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λουκά
14. Δημοτικό Σχολείο Δαμιανού
15. Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Μυλοτόπου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *