Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Αποδυνάμωση υποκαταστήματος ΕΦΚΑ/ΙΚΑ Αλμωπίας

Αναφορικά με την επικείμενη μείωση δυναμικού του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ/ ΙΚΑ στην Αριδαία, θα θέλαμε να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι οποιαδήποτε οικονομική και επικουρική σε αυτήν, υποβάθμιση της Αλμωπίας, μας βρίσκει σθεναρά αντίθετους.

Μέχρι πότε η Αλμωπία θα πληρώνει το φόρο της γεωγραφικής της απομόνωσης;

Οποιαδήποτε τυχόν στελεχιακή ενδυνάμωση, των αντίστοιχων υποκαταστημάτων ΕΦΚΑ των Δήμων του Νομού μας, θα μπορούσε κάλλιστα να πραγματοποιηθεί με οποιαδήποτε άλλο τρόπο, εκτός από την πρακτική της αφαίμαξης της Αλμωπίας.

Με συμπαραστάτες βουλευτές του νομού μας, έχουμε ήδη προσφύγει στα κέντρα των αποφάσεων. Ελπίζουμε η ενωμένη και ενωτική φωνή της Αλμωπίας, να ακουστεί από τους ιθύνοντες. Εμείς δηλώνουμε παρόντες στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης του δικαίου των Αλμωπαίων!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *