Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ACS: Παίρνει πίσω την έκτακτη χρέωση σε καιρό κορονοϊού και μετά τις καταγγελίες

Αναδίπλωση της εταιρείας μετά τον σάλο που προκλήθηκε.


«H έκτακτη χρέωση που ανακοινώθηκε από την ACS προς τους πελάτες της την 1/4/20 δεν θα ισχύσει». Αυτό δηλώνει ο πρόεδρος του ομίλου QUEST Συμμετοχών, Θεόδωρος Φέσσας μετά την δημοσιότητα που πήρε η απόφαση της ACS να προχωρήσει σε αύξηση των τιμών της και τον αιφνιδιαστικό έλεγχο αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής κλιμάκιο της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και της οικονομικής αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Ο κ. Φέσσας επισημαίνει ότι «η εταιρεία θα αξιολογήσει κατά τη διάρκεια του Απριλίου τα επιπλέον κόστη λειτουργίας που της επιβάλλουν οι ιδιαίτερες συνθήκες και θα αναθεωρήσει στη συνέχεια την τιμολογιακή της πολιτική». Ο κ. Φέσσας αιτιολογώντας την απόφαση για την έκτακτη χρέωση σημειώνει ότι «η ACS και τα καταστήματά της λειτουργούν τις τελευταίες ημέρες υπό εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες, που οφείλονται εκτός από την μεγάλη αύξηση της ζήτησης, σε απουσίες του προσωπικού και στην αποφυγή συγχρωτισμού του κοινού στα καταστήματα της, συνθήκες που αυξάνουν σημαντικά το κόστος λειτουργίας της».

Η εταιρεία μας, συνεχίζει, «σεβόμενη τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα των καταναλωτών, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ενώ υπογραμμίζει πως η θυγατρική εταιρεία του ομίλου Quest Συμμετοχών, ACS Courier έχει γίνει στόχος διαφόρων συκοφαντικών δημοσιευμάτων, παρά την προσπάθειά της να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπερβολικά αυξημένη ζήτηση για παραδόσεις».



απο το ethnos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *