Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ο Δήμος Σκύδρας παρέλαβε από τη Νέα Star Fruit δωρεάν μάσκες προστασίας

Ο Δήμος Σκύδρας, την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, έγινε αποδέκτης μιας ακόμη ευγενικής προσφοράς στο κοινό αγώνα της ενίσχυσης του μετώπου για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πρόκειται για την παράδοση 1.000 μασκών προστασίας προσώπου που παρέλαβε ο Δήμος μας από την εταιρεία Νέα Star Fruit που εδρεύει στη Σκύδρα κι έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και την εξαγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την παραπάνω προσφορά που θ΄αξιοποιηθεί μέσω των υπηρεσιών και των δομών του Δήμου ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες της εταιρείας J.Karaj και I.Kokonozi , ευχήθηκε να είναι υγιείς οι ίδιοι, οι οικογένειές τους, και φυσικά όλος ο κόσμος, και ν΄ασκούν μ΄επιτυχία κάθε επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Με τις πράξεις προσφοράς κι αλληλεγγύης, όπως η συγκεκριμένη, η κοινωνία μας δυναμώνει, θωρακίζεται και είναι βέβαιο ότι θ΄αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και νικηφόρα την υπαρξιακή απειλή του κορωνοϊού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *