Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Ευχαριστήρια Δήμου Αλμωπίας

Ευχαριστήριο Δήμου Αλμωπίας


Ο Δήμος Αλμωπίας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Friesland Campina Hellas SA που διακινεί στην Ελλάδα τα προϊόντα ΝΟΥΝΟΥ και MILNER, για την ευγενική προσφορά της σε είδη παραγωγής της.

Η συμπαράστασή της στο Δήμο μας, με την έμπρακτη αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, μας εμψυχώνει και μας γεμίζει αισιοδοξία για την αίσια ολοκλήρωση της υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πιπεριάς για την προσωρινή αποθήκευση των ευπαθών παραπάνω προϊόντων, στις εγκαταστάσεις του.


Ευχαριστήριο Δήμου Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις τοπικές μας επιχειρήσεις:

Τριγκάκης Νικόλαος ΑΕ και Αρτοζαχαροπλαστείο ΕΚΛΑΙΡ

για την προσφορά σε άλευρα και ψωμιά αντίστοιχα.

Οι πράξεις σας είναι πράξεις προς μίμηση και απόδειξη ότι ο τοπικός επιχειρηματικός κόσμος, στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.


Ευχαριστήριο Δήμου Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο της κοινότητας Κωνσταντίας Αντώνη Σερεμετίδη, για την προσφορά του ήμισυ της αντιμισθίας των μηνών Μαρτίου Απριλίου, δηλαδή 270 ευρώ, στο Δήμο μας για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών στήριξης των συμπολιτών μας που πλήττονται από την υγειονομική κρίση.

Ο Πρόεδρος, πάντα πρωτοπόρος, βοηθά έμπρακτα τον τόπο του!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *