Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Προσφορά μασκών προστασίας στο Δήμο Σκύδρας από τον Φ. Στεργίου - Θα πραγματοποιηθεί η λαϊκή αγορά Σκύδρας

Η αισιοδοξία και η θερμή μας επιδοκιμασία αναδύονται με αφορμή τις συνεχιζόμενες πράξεις κοινωνικής προσφοράς των συμπολιτών μας στη μάχη κατά της λαίλαπας του κορωνοϊού.

Αυτή τη φορά, ο νεαρός συνδημότης μας Φώτης Στεργίου επισκέφθηκε το Δημαρχείο Σκύδρας, την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, και παρέδωσε στη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου 50 υφασμάτινες μάσκες προστασίας προσώπου που κατασκεύασε ο ίδιος και οι γονείς του Χρίστος και Ζωή.

Η Δήμαρχος εκφράζοντας τις ευχαριστίες της δήλωσε υπερήφανη για τις ενέργειες αλληλεγγύης των συμπολιτών μας, όπως είναι και η συγκεκριμένη, και ευχήθηκε σ΄αυτόν και στους γονείς του υγεία, δύναμη και κάθε επαγγελματική επιτυχία.


Θα πραγματοποιηθεί η λαϊκή αγορά Σκύδρας, το Σάββατο 11-4-2020


Ο Δήμος Σκύδρας ενημερώνει με το παρόν ότι η λαϊκή αγορά της Σκύδρας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Απριλίου 2020 σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις για την προστασία από τη μετάδοση του κορωνοϊού.

Τα προς πώληση προϊόντα θα είναι μόνο τρόφιμα και είδη υγιεινής και καθαριότητας. Οι παραγωγοί – επαγγελματίες που θα είναι αριθμητικά οι μισοί σε σχέση με τις κανονικές περιόδους θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες και γάντια προστασίας. Συγχρόνως, θα είναι εφοδιασμένοι με αντισηπτικό και γάντια για να τα προσφέρουν στους καταναλωτές τη στιγμή της αγοροπωλησίας και τα οποία μετά τη χρήση θα τοποθετούνται σε σακούλα.

Όλοι οι πάγκοι θα έχουν ελεύθερες αποστάσεις τουλάχιστον πέντε μέτρων και την ευθύνη της καθαριότητας και της συλλογής των απορριμμάτων, που θα προκύψουν μετά τη λήξη της λαϊκής, θα την έχουν οι ίδιοι οι παραγωγοί – επαγγελματίες.

Στη διάθεση των ενδιαφερομένων για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταματέλλος, τηλ.:6980414545 κι ο Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ιγνάτης Καραπαναγιώτης τηλ:.6977946294.

Τέλος, υπενθυμίζονται και επισημαίνονται τα εξής: αποφεύγουμε τις άσκοπες διαδρομές, τη χρονοτριβή και το συνωστισμό στο χώρο της λαϊκής αγοράς και κρατάμε αποστάσεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *