Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Υπογραφή σύμβασης για την αποκατάσταση της γέφυρας Προμάχων από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή και τον ανάδοχο του έργου

Στην υπογραφή της σύμβασης ενός σημαντικού έργου υποδομής προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, με τον ανάδοχο του έργου, μετά από την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση της κοιτόστρωσης της γέφυρας Προμάχων με προϋπολογισμό άνω των 90.000 ευρώ και χρονικό ορίζοντα υλοποίησης τριών μηνών. 
 
Όπως αναφέρει σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, «το συγκεκριμένο έργο ήταν υψηλής προτεραιότητας, στο βαθμό που εξυπηρετεί τους Πρόμαχους, μία Τοπική Κοινότητα του Δήμου Αλμωπίας με μεγάλο αριθμό κατοίκων και σημαντικές δραστηριότητες. Από τη συγκεκριμένη γέφυρα διέρχονται επίσης πολλοί επισκέπτες και προσκυνητές της Ιεράς Μονής Αγίου Ιλαρίωνα, καθώς επίσης και επαγγελματίες, δασικοί, ερευνητές και φυσιολάτρες σε σχέση με τα πλούσια δασικά οικοσυστήματα της περιοχής».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *