Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Δήμος Έδεσσας: Επαναλειτουργία ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Ξεκινάει η λειτουργία των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων με περιορισμούς, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα:

Στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας θα επιτρέπεται η ταυτόχρονη άθληση δεκατεσσάρων (14) ατόμων χωρίς δυνατότητα χρήσης βοηθητικών χώρων.

Θα χρησιμοποιείται η είσοδος που βρίσκεται από την πλευρά της Αγίας Σκέπης και θα γίνεται καταγραφή και θερμομέτρηση. Η άθληση για τον κάθε αθλούμενο θα έχει μέγιστη διάρκεια μιάμιση ώρα.

Στο Αθλητικό Κέντρο Πασά Τσαΐρ θα επιτρέπεται η ταυτόχρονη άθληση τριάντα (30) ατόμων, με μέγιστο αριθμό αθλούμενων στα γήπεδα τένις οκτώ (8) άτομα. Στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου θα γίνεται καταγραφή και θερμομέτρηση, ενώ η άθληση για τον κάθε αθλούμενο θα έχει μέγιστη διάρκεια μιάμιση ώρα.

Η χρήση για το κοινό των ανωτέρω εγκαταστάσεων θα είναι 7:00 έως 14:00 και 20:00 έως 22:00.

Τα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα παραμείνουν κλειστά σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τα παραπάνω ισχύουν μέχρι την έκδοση νεώτερης ΚΥΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *