Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Ανοιχτές σύμφωνα με τα μέτρα ασφάλειας οι λαϊκές αγορές στο Δήμο Σκύδρας

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και καθώς δεν υφίστανται αλλαγές ή αναθεωρήσεις στον τρόπο λειτουργίας των λαϊκών αγορών από την πλευρά της πολιτείας, ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει τα παρακάτω:

Οι λαϊκές αγορές στο Δήμο Σκύδρας θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και τους κανόνες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δηλαδή, στην Καλή την Τετάρτη 6 Μαΐου και στη Σκύδρα το Σάββατο 9 Μαΐου 2020.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταματέλλος (τηλ. επικοινωνίας 6980414545) με την παρακάτω δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:

Όπως μας ενημερώνουν και μας συστήνουν οι αρμόδιοι και ειδικοί φορείς επί του θέματος, παρά τη σταδιακή άρση των μέτρων σ΄ ορισμένους τομείς, ο κίνδυνος της διασποράς του κορωνοϊού και των επιπτώσεών του εξακολουθεί να υφίσταται.

Χάρη στη συνεννόηση και στη συνεργασία όλων μας καταφέραμε να τηρήσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις ασφαλούς και υγιεινής λειτουργίας των λαϊκών μας αγορών και ν΄αντιμετωπίσουμε επί τόπου όποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε.

Ευχαριστώ όλες κι όλους για την ψυχραιμία, την κατανόηση και την προθυμία τους κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος συμβουλευόμενοι και εφαρμόζοντας κάθε φορά τις οδηγίες και τις συστάσεις των αρμοδίων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *