Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Διορισμός Τομεάρχη ΟΝΝΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας του Αλέξανδρου Κελαντωνη από την Πέλλα


Ανακοινώθηκε ο διορισμός του Πελλιώτη Αλέξανδρου Κελαντώνη από τον Πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Παύλο Μαρινάκη, καθώς και από το Εκτελεστικό Γραφείο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. στην θέση του Τομεάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας.


Ο Αλέξανδρος Κελαντώνης γεννήθηκε στα Γιαννιτσά στις 16 Ιανουαρίου 1994, όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστήμων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έντονη δράση στα κοινά κατά τα φοιτητικά του χρόνια . Έπειτα, κατά την διάρκεια των στρατιωτικών του υποχρεώσεων υπηρέτησε ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός και εν συνεχεία απολύθηκε με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού από το στράτευμα. Αυτή την περίοδο, εργάζεται στον Ιδιωτικό Τομέα, καθώς παράλληλα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένης Λογιστικής & Ελεγκτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.


Δήλωση του νέου περιφερειάρχη


“ Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρόεδρο της οργάνωσης Παύλο Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου καθώς εύχομαι καλή σταδιοδρομία και να φανώ αντάξιος του έργου του προκατόχου μου Γιώργου Γιαννάκη και δεσμεύομαι προσωπικά να παλέψω για μια Ο.Ν.ΝΕ.Δ. κοντά στον πολίτη. ”0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *