Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας στους επιτυχόντες μαθητές για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων


Αγαπητά μου παιδιά,

Για άλλη μια χρονιά, έφτασε η πολυπόθητη ημέρα, όπου δεκάδες από εσάς, μαθαίνετε επιτέλους το αποτέλεσμα για το οποίο αγωνιστήκατε όλο το προηγούμενο διάστημα. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ όλους εσάς, το μέλλον του Δήμου μας για την επιτυχία σας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν μιας επίπονης προσπάθειας. Είναι σημαντικό να θυμάστε, ότι η επιτυχία ειδικά σε μια τόσο ιδιαίτερη χρονιά θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί χωρίς την υποστήριξη αφενός των γονέων σας, οι οποίοι ήταν δίπλα σας κάθε λεπτό και αφετέρου των καθηγητών σας, οι οποίοι σας έδωσαν το φως της γνώσης.

Μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης, είναι μπροστά σας. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους μαθητές που φέτος προσπάθησαν αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Μην το βάζετε κάτω! Μια προσωρινή αποτυχία, με σωστή διαχείριση και πολύ δουλειά, μπορεί να γίνει το σκαλοπάτι μιας μεγαλύτερης επιτυχίας.

Καλή πρόοδο σε όλους σας!


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *