Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Σε εξέλιξη οι παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια του Δήμου Αλμωπίας


Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς


Ήδη σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου, με ένα χρόνιο θέμα να λύνεται. Με την ολοκλήρωση της κατασκευής της στέγης ξεκινούν άμεσα οι εργασίες αλλαγής της στέγης αλλά και πλήθος παρεμβάσεων στα Δημοτικά Σχολεία Όρμας και Πολυκάρπης. Η συνολική δαπάνη των παραπάνω παρεμβάσεων είναι ύψους 230.000€.


Ακόμη, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ξεκινούν και οι εργασίες και η διαδικασία αντικατάστασης της καμένης στέγης του Δημοτικού των Προμάχων.


Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου πραγματοποιούμε ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στηρίζοντας τις σχολικές υποδομές. Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες είναι πολλές είμαστε εδώ για να ξεπερνάμε τα προβλήματα με προγραμματισμό μεγάλων έργων!


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *