Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Έδεσσα: «Χελιδονίσματα 2023»


Όσο κι αν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, σε πολλά επίπεδα είναι σκοτεινή, όσο κι αν οι καταστάσεις μας επηρεάζουν αρνητικά, όσο κι αν πολλά γεγονότα δεν προλαβαίνουμε να τα επεξεργαστούμε και να τα αναλύσουμε, η Ζ Ω Η και η Ε Λ Π Ι Δ Α είναι εδώ. Στα μάτια κυρίως των μικρών παιδιών και στη Φύση που μας προκαλεί, μας προσκαλεί και μας αφυπνίζει.

ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2023 ! Μετά από 3 χρόνια κοινωνικής αποστασιοποίησης, ξαναβρεθήκαμε την Κυριακή το πρωί στο ετήσιο ραντεβού μας με την Άνοιξη. Μικροί μεγάλοι, γονείς και παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες με εγγόνια, μια πολύχρωμη νότα αισιοδοξίας και δημιουργικής διάθεσης. Μα πιότερο από όλα , η ανάγκη κοινωνικής και συνεργατικής αλληλεπίδρασης.

ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2023!Για τέσσερις ώρες, το πάρκο των Καταρρακτών έγινε μια κυψέλη πολλών αναφορών, πολλών μηνυμάτων, πολλών χρωμάτων.

Οι χελιδονοφωλιές από πηλό, ήταν η αφορμή. Τα μηνύματα της Άνοιξης στη συλλογική αφίσα, έδωσαν το στίγμα. Η Άνοιξη στα προσωπάκια των παιδιών, έστειλε το μήνυμα.

Η εικόνα του Κυριακάτικου πρωινού, στις 19/03/2023, είναι μια ελπίδα για κάτι καλύτερο, που αξίζει να παλέψουμε για να το ζήσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Τα Χελιδονίσματα είναι μια πολύχρονη εκδήλωση της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, που έχει αγκαλιάσει ο «νεοSOS» , Σύλλογος Προστασίας Υδρολογικού Συστήματος Εδεσσαίου ποταμού από το 2014 και υλοποιείται κάθε χρόνο με τη συνεργασία και στήριξη της ΔΗΚΕΔΕ (Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας). Φέτος στη συνδιοργάνωση μετείχε και η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας.Ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή!

Το ΔΣ του Συλλόγου «νεοSOS”


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *