Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Παίκτης του Αλμωπού Αριδαίας Δημήτρης Σουλιώτης: «Παίκτες της Superleague 2 κάνουν νυχτοκάματα για να ζήσουν»!


Για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές της δεύτερης κατηγορίας μίλησε ο αμυντικός του Αλμωπού Αριδαίας, Δημήτρης Σουλιώτης.

Ο 28χρονος αμυντικός πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής στη Superleague 2, με ένα τρομερό ψαλιδάκι στο 2-0 του Αλμωπού επί του Ηρακλή.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ελευθερία" αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη δεύτερη κατηγορία. «Οικονομικά προβλήματα έχει σχεδόν όλη η κατηγορία και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο ζήτημα αυτό, γιατί εξαρτώνται πολλές οικογένειες από αυτό το πρωτάθλημα. Νέα παιδιά προσπαθούν να επιβιώσουν, αλλά και παίκτες που είναι οικογενειάρχες κάνουν υπομονή, ως πότε όμως… Δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουμε. Υπάρχουν παίκτες της κατηγορίας που αναγκάζονται να κάνουν νυχτοκάματα για να ζήσουν…», ανέφερε μεταξύ άλλων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *