Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Αναβάθμιση υποδομών άρδευσης στην ΤΚ Φούστανης του Δήμου Αλμωπίας. Άλλο ένα έργο προς υλοποίηση!


Η δημοπράτηση ενός ακόμα έργου από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας είναι σε εξέλιξη!

Το έργο με τίτλο: «Αναβάθμιση υποδομών άρδευσης στην Τ.Κ. Φούστανης» του Δήμου Αλμωπίας, προϋπολογισμού 654.100€, πλέον είναι προς υλοποίηση!

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 13-07-2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα "Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 - 2020" με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και συγκεκριμένα από την ΣΑ 082/1. Ο Κωδικός ΣΑΕ του έργου είναι 2023ΣΕ08210009

Σημαντικό έργο που αφορά την αξιοποίηση πλέον του ταμιευτήρα της Φούστανης όπου για πολλά χρόνια από την κατασκευή του είχε μείνει ανεκμετάλλευτος.

Αξιοποιούμε στην πράξη τα ελεύθερα ύδατα της περιοχής με έργα που έχουμε σχεδιάσει και έχουμε εξασφαλίσει την χρηματοδότηση τους.

Δεν παραπλανούμε τον κόσμο με υποσχέσεις!

Σχεδιάζουμε και πετυχαίνουμε τους στόχους μας!

Για άλλη μια φορά κάποιοι έρχονται δεύτεροι τάζοντας αυτά που εμείς υλοποιούμε!!!

Συνεχίζουμε να πράττουμε μεγάλες παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών σε κάθε τομέα.


Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης &
Πρόεδρος ΔΕΥΑ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *