Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Σύστημα διαχείρισης στόλου οχημάτων GPS Πυροσβεστικού Σώματος, οχημάτων Πολιτικής Προστασίας Περιφερειών και Δήμων


Το Πυροσβεστικό Σώμα, προχώρησε στην παράδοση ενός «Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος» για τη συνεργατική διαχείριση συμβάντων με τον Δήμο Αλμωπίας και τη αποτελεσματική διαχείριση του στόλου των οχημάτων των Φορέων της Πολιτικής Προστασίας (Περιφερειών και Δήμων) μέσω GPS.

Η προμήθεια αφορά σταθμούς εργασίας (PC’s) με διπλές οθόνες, καθώς και φορητές συσκευές τηλεματικής GPS/4G συνοδευόμενων με φορτιστές αυτοκινήτου.

Σκοπός είναι οι Φορείς της Πολιτικής Προστασίας, από κοινού με το Πυροσβεστικό Σώμα, να διαχειρίζονται κρίσιμες καταστάσεις, να έχουν κοινή επίγνωση των συμβάντων και να ανταλλάσσουν άμεσα πληροφορίες, με στόχο την έγκαιρη και αποτελεσματική προστασία των πολιτών, των περιουσιών και του φυσικού περιβάλλοντος.


Η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

Νάνου Πολυξένη


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *