Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Με τον Νίκο Μάνεση στην Ανατολική Αλμωπία

Την Τρίτη 4/2 ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA εκτός των υπολοίπων χωριών της Αλμωπίας επισκέφτηκε και τον Εξαπλάτανο στα πλαίσια της εκπομπής ‘’60΄ Ελλάδα’’ που επιμελείται και παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης.

Την Τρίτη το πρωί υποδέχτηκαν στην πλατεία του χωριού το γνωστό δημοσιογράφο και το επιτελείο του ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γ. Κοροσιάδης, ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου ‘’Μ. Λουντέμης’’, Φ. Αραμπατζής και ο Ταμίας του Συλλόγου Β. Πατσίδης.

Στη συνέχεια περιηγήθηκε στη λαϊκή αγορά, συνομίλησε με πολλούς από τους ανθρώπους που συνάντησε εκεί και κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Έπειτα, επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ του χωριού, συζήτησε με τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και κατόπιν αναχώρησε για άλλα χωριά της περιοχής.

Όπως σημείωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος ‘’η Ελλάδα δεν μπορεί να χωρέσει σε 60΄’’ αλλά ‘’ για να χωρέσει χρειάζεται μια ζωή’’. Ωστόσο, έστω και αυτός ο χρόνος ήταν αρκετός και σίγουρα μια τέτοια κίνηση ήταν μια μεγάλη διαφήμιση για την ευρύτερη περιοχή που έχει ανάγκη από τέτοιου είδους προωθήσεις.

Το Δ.Σ
του Μ.Σ ‘’Μ.Λουντέμης’’ και
του Τοπικού Συμβουλίου Εξαπλατάνου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *