Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιάννη Ιωαννίδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Tην υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Γιάννης Ιωαννίδης.

Σε δήλωσή του, που δημοσιοποιήθηκε από το πολιτικό του γραφείο, ο κ. Ιωαννίδης σημειώνει:

«Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφω για τον τόπο μου, καθώς και ο σεβασμός μου για τις θυσίες και τους αγώνες των Μακεδόνων στη μακραίωνη Ιστορία μας.

Μετά από πολλή σκέψη και έχοντας ήδη υπηρετήσει την πολιτική από το βήμα του βουλευτή και τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία και την κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου στις εκλογές του Μαΐου για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου με στόχο να αναδείξω και να επιλύσω τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πέρα από τα στενά κομματικά "τείχη", όπως άλλωστε το απαιτούν οι σημερινοί καιροί.

Προσδοκία μου είναι η υποψηφιότητά μου να δώσει στην επικείμενη αναμέτρηση για τις περιφερειακές εκλογές τον χαρακτήρα που της αναλογεί και της αξίζει, με κυρίαρχο διακύβευμα την προσφορά στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους σε πλήρη αντιστοιχία με την προσπάθεια για εκσυγχρονισμό των υποδομών».

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ιωαννίδη έρχεται μια μέρα μετά από εκείνη του νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Αποστόλου Τζιττζικώστα. Σημειώνεται ότι η ΝΔ είχε αποφασίσει να μην στηρίξει τον κ. Τζιτζικώστα για την Κεντρική Μακεδονία, καθώς προωθούσε για την περιφέρεια αυτή τον κ. Ιωαννίδη.

Ωστόσο, χθες ο νυν περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την υποψηφιότητά του την περιφέρεια, προκαλώντας εκνευρισμό στη Συγγρού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας της ΝΔ, Θανάσης Μπούρας, κάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα να μην ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ενώ από τη Συγγρού του πρότειναν να διεκδικήσει τον Δήμο της Θεσσαλονίκης. Για λόγους οι οποίοι είναι άγνωστοι προς το παρόν, ο Απόστολος Τζιτζικώστας αρνήθηκε την πρόταση και αποφάσισε να κατεβεί ως ανεξάρτητος, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του.


ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *