Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ευχαριστήριο Δήμου Έδεσσας

Για τις απαιτήσεις των γυρισμάτων της εκπομπής «60 λεπτά Ελλάδα» του Νίκου Μάνεση πολλοί συνδημότες μας παρείχαν αφιλοκερδώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την προβολή του τόπου μας.

Ο Δήμος Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Φωτεινής για τη συμμετοχή του χορευτικού συγκροτήματος και τα τοπικά προϊόντα του χωριού, την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής του κ. Θεόφιλου Καραμπάση, τον κ. Πέτρο Μπάρη για την προσφορά παραδοσιακών λουκάνικων, τον κ. Γεώργιο Μουστάκα για την προσφορά τυριών, την κ. Κατερίνα Γαλανού για προσφορά γλυκών και λικέρ και το Φλαμίγκο Τράβελ για την παροχή δωρεάν διαμονής στο τηλεοπτικό συνεργείο.





Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *