Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Δείτε πώς έχει μεγαλώσει η Φίφη από τη σειρά Ευτυχισμένοι μαζί

Βρε πώς έχει μεγαλώσει η…

Τη θυμάστε την τρελοκοτσιδού Φίφη, μικρή κόρη της Κατερίνας Λέχου, για τις ανάγκες του σίριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί» που προβάλλεται σε επανάληψη κάθε βράδυ από το Mega και σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης;

Ε, λοιπόν, αυτό το κοριτσάκι όχι μόνο μεγάλωσε αλλά έγινε και μία κούκλα. Η Εύη Δαέλη, όπως ονομάζεται κατά κόσμον, η 14χρονη σήμερα ηθοποιός η οποία αναμένεται να μας εντυπωσιάσει με το υποκριτικό της ταλέντο και στο νέο σίριαλ «Το σπίτι της Έμμας» όπου θα υποδύεται την εγγονή της Κάτιας Δανδουλάκη. Η Εύη λοιπόν έχει γίνει σωστή γυναίκα και όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη. Μάλιστα, έχει υιοθετήσει και ένα ιδιαίτερο λουκ, ειδικά στα μαλλιά, όπου έχει... μπλε τούφες! Δείτε τη σε ξέγνοιαστες διακοπές της με μαγιό αλλά και με μακιγιάζ στο οποίο δεν την έχουμε συνηθίσει αλλά της πηγαίνει πολύ.




ΠΗΓΗ: gossip-tv

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *