Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Αποκλειστικό ialmopia:Πρώτο φιλικό αύριο για τον Φ.Ο.Α!

Το πρώτο του φιλικό για την φετινή χρονιά θα δώσει αύριο Τετάρτη ο Φ.Ο.Αριδαίας που θα αντιμετωπίσει την πολλά υποσχόμενη ομάδα του Κεραυνού Άσπρου.Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 7μ.μ. με τον προπονητή της ομάδας της Αριδαίας να έχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να δεί για πρωτη φορά τους παίκτες του εν δράση.

Αντίπαλος του Φ.Ο.Α θα είναι η ομάδα του Κεραυνού Άσπρου που φέτος ενισχύθηκε σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει να ανέβει στην Ά κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ παίρνοντας από τον αυριανό της αντίπαλο δύο πολύπειρους παικτες, τον Αθανασιάδη Μπάμπη (guard) και τον Αμπάρη Γιάννη(Center)!

πηγη: ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *