Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ικανοποίηση για τους πρώτους φιλικούς αγώνες του Πανεδεσσαϊκού

Τους πρώτους φιλικούς του αγώνες με αντίπαλο τον Α.Ο.Κ. Βέροιας πραγματοποίησε ο Πανεδεσσαϊκός την περασμένη Τετάρτη στη Βέροια και την Κυριακή στην Έδεσσα...
Τα δείγματα κρίνονται θετικά, αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα μέχρι στιγμής με τα γήπεδα και την απουσία των ψηλών Θεοδώρου και Αρβανιτάκη. Ο Πανεδεσσαϊκός και στους δύο αγώνες στους οποίους δεν κρατήθηκε σκορ, προσπάθησε να παίξει γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ, ενώ στην άμυνα επικεντρώθηκε στην πίεση της κυκλοφορίας της μπάλας της αντίπαλης ομάδας.
 
 Κάποια προβλήματα στην ομοιογένεια και στην κάλυψη και βοήθεια κάτω από το καλάθι κρίνεται ότι θα αντιμετωπιστούν το διάστημα που απομένει μέσα από τις προπονήσεις και τους επόμενους φιλικούς αγώνες. Ήδη στο πρόγραμμα υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη με τον Μ. Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης που σίγουρα θα βοηθήσει τον Γιώργο Χασάπη να μοντάρει την ομάδα, ώστε να είναι έτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην αποστολή του Πανεδεσσαϊκού συμμετείχαν και αγωνίστηκαν και έξι δεκαεξάχρονοι από τις υποδομές, δείγμα της ανανέωσης που επιχειρείται μεθοδικά. Οι νεομεταγραφέντες παίκτες έδειξαν ότι θα βοηθήσουν την νέα προσπάθεια που συντελείται, με τον Χατζηχαρίση να ανεβάζει την ομάδα σε ποιότητα και ταχύτητα.

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ(Χασάπης): Δημητρόπουλος, Τσάμης, Σταμπουλής, Δαφνής, Γεωργιάδης, Χατζηχαρίσης, Ουγγρίνης, Κληντσάρης, Μυλωνάς, Χρήστου, Τράπκος, Σίπκας, Στόμας, Πέπα.
 
πηγη:edessanews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *